Tervetuloa!

Toimitusehdot

Käsittely ja toimitusaika:

 

Postitamme saapuvat tilaukset kolmen työpäivän kuluessa maksun kirjautumisesta tilillemme. Saat siis pakettisi kotipostiisi noin 5 arkipäivän sisällä.

Mikäli tuote on loppunut kokonaan, tilapäisesti tai toimituaika on pidempi, niin ilmoitamme asiasta viipymättä.

Ilmoitamme tuotteen esittelysivulla, mikäli toimitusaika on olennaisesti muuta kuin yllä olevassa kohdassa. Mikäli tuote halutaan ehdottomasti tiettyyn päivään mennessä, on siitä mainittava erikseen, esim. tilauksen teon yhteydessä tai puhelimitse. Pyrimme huomioimaan kuluttajan toiveen, mikäli se on mahdollista.

Postitamme tuotteet halvimmalla mahdollisella tavalla.

 

Postitus:

Postituskulut ovat 5,90€.

Käytämme toimituksissamme kirjepostia, Itellan postipakettia ja palveluautomaatteja. Osoitekortissa olevan lähetystunnuksen avulla voimme tarvittaessa tarkistaa lähetyksesi etenemisen (mikäli tuote on postitettu pakettina). Toimitammme tuotteita myös ulkomaille, sovitusti ([email protected]).

HUOM! Emme vastaa postin toiminnasta (esim.viive tai postissa kadonneet tuotteet).

 

Pyrimme kierrättämään postitusmateriaaleja! Emme myöskään postita paperia tilauksen mukana, saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi. 


Nouto puodista / PALVELEMME TÄLLÄ HETKELLÄ VAIN VERKKOPUOTINA! (päivitetty 2.1.2019)

 

Voit noutaa tilaamasi tuotteet puodistamme postikuluitta (ks. aukioloajat). Ilmoitamme sinulle sähköpostitse tai tekstiviestitse kun tilauksesi on noudettavissa. Olethan ystävällinen ja odotat noutovahvistusta, sillä tuote voi olla varastotavara, eikä heti saatavilla. Kiitos.

HUOM! Puodista ostetuilla ALE-tuotteilla ei ole vaihto-tai palautusoikeutta. 

Mikäli valitset verkko-ostoksillesi 'nouto puodista' ja sinulle tulee este noudon suhteen, olethan yhteydessä meihin.

 

Kotiinkuljetus:

Toimitamme kiireellisiä tilauksia asiakkaille kotiin postikulujen hinnalla. Mainitsethan asiasta tilauksen lisätietoihin sekä sinulle sopivimman toimitusajankohdan. Tilauksen arvo tulee olla yli 100 euroa. Olethan yhteydessä mikäli kiire, asiat on sovittavissa.

Maksutavat:

 

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Maksu onnistuu yleisimmillä verkkopankkitunnuksilla ja luottokorteilla.

Kaiken maksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Checkout Finland Oy yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa.

Checkout Finland Oy
y-tunnus: 2196606-6
PL 55
FI-33101 TAMPERE
Puhelin: 0800 552010

Vaihto- ja palautusoikeus:

Puodista ostetuilla normaalihintaisilla tuotteilla on 7 pvän vaihto-oikeus, ei palautusoikeutta. Puodista ostetuilla ALE-tuotteilla ei ole vaihto-tai palautusoikeutta.

Verkkopuodistamme ostetuilla tuotteillamme on KSL:n mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Mikäli et ole tyytyväinen tilaamaasi tuotteeseen, ilmota meille kaupan purusta 14 vuorokauden sisällä. Laita palautuksen mukaan tietosi, tilinumerosi ja mielellään mahdollinen palautuksen syy (esim. rikkinäinen tuote, väärä koko tms.). HUOM! Emme palauta maksettuja posti- ja käsittelykuluja (vaihdoissa ja palautuksissa). 

Palautettavan tuotteen tulee aina olla käyttämätön, puhdas, pesemätön ja täysin uudenveroinen sekä edelleen myyntikuntoinen. Muista siis tarkistaa vastaanottamasi tuotteet ennen tuotteen käyttöönottoa tai pesua. Palauta tuotteet niiden alkuperäisessä pakkauksessa. Tarkistamme palautuneen tuotteen kunnon ennen maksun palauttamista.

Tietyillä tuotteilla (esim. muovitetut pelit ja lelut) ei ole palautusoikeutta jos alkuperäinen pakkaus on avattu. Tilaustuotteilla ei ole vaihto- ja palautusoikeutta.

ENNEN tuotteen palauttamista, kuluttajan tulee aina tehdä palautusilmoitus sähköpostitse osoitteeseen [email protected] tai puhelimitse/tekstiviestillä 0407099869.

KSL:n mukaisesti emme vastaa palautukseen liittyvistä postikuluista (1.5.2014 alkaen).

Mikäli tilaamasi tuote on virheellinen, ota meihin mahdollisimman pian yhteyttä!!!

Tuotteiden hintaan sisältyy arvonlisäveron osuus 24 %.

Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin, emmekä vastaa mahdollisista virheistä tuotetiedoissa. Tavarat ovat myyjän omaisuutta, kunnes ne on kokonaan maksettu.Maksun palautus:

 

Kun vastaanotamme palautuksesi, hyvitämme tuotteen ostohinnan pankkitilillesi. Muista merkitä palautuksen mukaan tilinumerosi. Palautamme tuotteen ostohinnan ostajan OMALLE tilille 14 vrk sisällä palautuksen vastaanottamisesta. Emme vastaa palautuksiin tai vaihtoihin liittyvistä postikuluista.

Mikäli tuote on viallinen, hyvitämme palautuspostikulut edullisimman postiluokan mukaisesti.

Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset, paketin noutamatta jättäminen tai postissa kadonneet:

 

Paketin kunto on tärkeää tarkistaa postivirkailijan läsnäolessa! Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilattu tuote / tuotteet ovat vaurioituneet, tee postikonttorissa heti asiasta vahinkoilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä meihin sopiaksesi uuden tuotteen toimittamisesta.

Paketin noutamatta jättäminen ei ole palautus. Mikäli tuote palautuu meille, joudumme perimään kuluttajalta palautukseen liittyvät postikulut postin hinnaston mukaisesti. Tämä vähennetään tuotehyvityksestä kun tuote on meillä.

HUOM! Emme vastaa postin toiminnasta (esim.viive tai postissa kadonneet tuotteet).

 

Asiakaspalvelu:

[email protected]