Tervetuloa!

MANYMONTHS Säädettävä kesähattu, 55% hamppua

29,90 €

Tarjous
20,00 €


Saatavuus: Heti

ManyMonths-kesähattu suojaa lapsen herkkää ihoa auringon haitallisilta säteiltä - ja näyttää hyvältä! Suunnittelussa on otettu huomioon, että myös otsa, korvat ja niska kaipaavat suojaa ja hatun liepeet ovat tavallisia kesähattuja huomattavasti kattavammat.


 


Hatun päänympärystä pystyy säätämään reikäkuminauhan avulla, jolloin koon saa juuri sopivaksi. Hatuissa on siistit kiinnitysnauhat, lipeissä kauniit kanttaukset ja saumat on tehty litteiksi. Edessä on ihana kookosnappi, jolla hatun lierin saa tarvittaessa ylös esim. ruokailun ajaksi.
Hamppu on materiaalina hengittävää ja tuntuu viileältä, jolloin se soveltuu loistavasti kesäsäähän. ManyMonths-hatut ovat kevyitä ja pehmeitä, jolloin hattu päässä voi vaikka nukkuakin. Pienintä kokoa voi alkaa käyttää jo muutaman viikon ikäisellä vauvalla.


 


Hatuissa on säätökuminauha, joka kannattaa ottaa pois, jos hattu tuntuu tiukalta. Hatut pehmenevät ja suurenevat jonkin verran käytön myötä.


 


Väri: turkoosin sininen HUOM! Väri poikkeaa kuvasta


 


 

MANYMONTHS Säädettävä kesähattu, 55% hamppua

Lisää kuvia

* Vaaditut tiedot

Lisätiedot

Materiaali: 55% hamppua ja 45% orgaaninen puuvilla.

 

Miksi suojaava hattu lapselle?

Ihminen saa yleensä lapsuuden aikana 50% koko elämän aikaisesta UV-annoksestaan. Lapsen herkkä iho palaa usein paljon helpommin kuin aikuisen. Ihotyypistä riippuen 5-40 min. auringossa voi jo aiheuttaa palamisen. Iho ei unohda koskaan, kaikki lapsuuden palamiset voivat myöhemmin jopa aiheuttaa ihosyövän. Lapsi ei itse voi huolehtia riittävästä suojauksesta, se on aikuisen tehtävä.

Miksi olemme valinneet hampun materiaaliksi?

Hamppu on huokoinen kuitu, mikä tarkoittaa että se hengittää erityisen hyvin ja tuntuu vaatteena kesällä viileältä. Silti sitä pidetään noin kymmenen kertaa vahvempana kuin puuvillaa, eli vaatteet ovat yleensä paljon kestävämpiä käytössä. Hamppuvaatteet pehmenevät ihanasti käytössä, joten niistä tulee nopeasti suosikkeja, joita ei haluaisi riisua ollenkaan.

Hamppu-kasvin viljelyssä ei tarvita rikkakasvien tai sienitautien torjunta-aineita, eikä edes lannoitteita, joten sen viljely on ehdottoman ekologista ja vaatteiden käyttö luonnollisen turvallista.