Tervetuloa!

EASY PEASY

EASY PEASY

Easy Peasy hurmaa hauskalla ilmeellään, tinkimättömällä laadullaan ja uskomattomalla pehmeydellään!

 

Kaikkien tuotteiden päämateriaali on huippupehmeä nahka jota täydentää luomupuuvilla. Värjäyksissä käytetään yksinomaan kromivapaita kasvivärejä. Valmistuksessa käytetään vain vesiliukoisia liimoja, joten tuotteet ovat täysin myrkyttömiä, ja ne voi huoletta jättää vaikka lapsen imeskeltäväksi. Samalla varmistetaan tuotanto-olosuhteiden terveellisyys.

 

Joustavat tossujen ja kenkien pohjat tukevat lapsen jalan tervettä kehitystä. Luonnollinen hevea lateksi -kerros lisää pohjan käyttömukavuutta. Tossujen ulkopohjaksi voi nahkapohjan lisäksi valita luonnonkumin, joka tukee pontevia seisomaan nousun ja kävelyn harjoituksia. Pohja mahdollistaa tossujen käytön myös ulkona.

 

Pakkaukset tehdään värjäämättömästä ja valkaisemattomasta luomupuuvillasta ja niillä on Ecocert-sertifikaatti. Tossujen ja kenkien myyntipakkauksena toimivalle kangaspussille löytyy varmasti käyttöä leikeissä ja touhuissa.

 

Tuotteet valmistetaan Tunisiassa, Noel –nimisessä tehtaassa, jossa on tiukat eettiset periaatteet. Tehtaalla on IS 09001 sertifikaatti. Ympäristökuormituksen vähentämiseksi myös kaikkia kuljetuksia valvotaan tarkasti.

4 tuote(tta)

sivulla
Laskeva

4 tuote(tta)

sivulla
Laskeva